Gebruik van BY ODAY

 

Breng de crème 2x daags aan, voor een optimaal resultaat.

Breng de crème 2x per dag aan op je huid. Doe dat in elk geval voor het slapen gaan. De demodex mijt, de parasiet die vermoedelijk een rol speelt bij ontstekingen op de huid is vooral ’s nachts actief. De nachtapplicatie is daarom de belangrijkste van de twee dagelijkse behandelingen. De crème kan zijn werk doen gedurende de uren dat je slaapt.

Onderbreek de behandeling niet.

Houd dit minimaal vol gedurende 8 tot 12 weken. Ook als de symptomen zijn verdwenen. Langdurig gebruik betekent langdurig resultaat.

Smeer daarna waar en wanneer nodig, voor onderhoud van de huid en behoud van het resultaat.

Tip! Heb je niet heel erg last van puistjes of een rode gevoelige huid of heb je een heel droge huid? Breng de crème dan uitsluitend voor de nacht aan. In het weekend kun je BY ODAY ook ’s morgens een keer gebruiken.

Maak het aanbrengen van de crème onderdeel van je gebruikelijke gezichtsverzorging. Wij adviseren:

  • Was je gezicht met lauwwarm water. Dan gaan de poriën openstaan.
  • Reinig je gezichtshuid verder zoals je dat gewend bent.
  • Breng een vochtbehoudende crème aan (vaak verkocht onder de term vochtinbrengend). Doe dat zeker als je een droge of vochtarme huid hebt. By Oday kan de huid namelijk wat uitdrogen. 
  • Breng de crème dun aan, uitsluitend op de aangetaste huid. Less is more!
  • Druk de crème als het ware zachtjes op je huid. Smeer de crème uit totdat de witte waas minder wordt.

De werking gaat onmiddellijk in. Na een week of 2 kun je al verbetering gaan zien. 

Let op! Aanvankelijk kunnen de symptomen verergeren. Het is belangrijk om dan door te zetten en de crème te blijven gebruiken. Laat je niet ontmoedigen. Het betekent doorgaans alleen maar dat de crème zijn werk doet. De eerste dagen is het branderige gevoel na opbrengen het hevigst. Dat moet na een week of 2 wel over zijn. Ook kunnen de ogen in het begin wat tranen, door de munt in de crème.