BY ODAY | Ervaringen

Petra van de Leur (40)
Totaal geen last meer van uitbarstingen
'Ik was al een zeer gelukkig en dankbaar mens, maar nu met een gezicht dat mijn innerlijk laat zien! Mijn huid is rustig, gevoed en ik heb totaal geen last meer van uitbarstingen. Wauw, wat ben ik blij! Ik smeer nu om de dag en tot heden gaat ‘t goed.'

Richard Kessels (72)
Je zou haast zeggen dat ik van de rosacea af ben!
‘Ik heb al heel lang rosacea. Als het me begon te vervelen ging ik naar de huisarts en die gaf me dan zalfjes en pilletjes. Daarna ging het wel een stukje beter, maar het kwam toch altijd terug. Via een relatie liep ik tegen BY ODAY aan. Het is dat ik weet dat rosacea niet overgaat, maar je zou haast zeggen dat ik ervan af ben. Ik heb er in elk geval geen last meer van. Twee keer heb ik zo’n potje gekocht, en het tweede is nog praktisch vol. Want al na een week of drie, vier waren de verschijnselen weg en ze zijn niet meer teruggekomen. Ook niet bij stress of bepaalde weersomstandigheden. Mijn huid is en blijft helemaal schoon. Ik wou dat ik BY ODAY jaren geleden was tegengekomen!’

Liz, moeder van Marlot (12)
BY ODAY helpt tegen de acne van mijn dochter
‘Mijn dochter is begonnen met puberen en heeft last van acne op haar voorhoofd, bij haar ogen en haar neus. Niet zo erg, maar ze vindt het heel vervelend. Clearasil hielp niet. Toen is ze BY ODAY gaan gebruiken. Marlot is niet zo secuur met dat soort dingetjes, maar dit gebruikte ze iedere dag trouw. Na een week was het al veel minder. BY ODAY helpt enorm goed tegen de acne en ze is er heel erg blij mee. Haar huid ziet er gewoon veel beter uit. Ik zou de crème zeker adviseren! Mijn dochter helpt het in elk geval'.

Maaike (40)
Echt de moeite waard om te proberen
‘Pas rond mijn 25e kreeg ik een vorm van acne. Niet heel erg, maar altijd wel onrustig. Ik ben er nooit zo mee bezig geweest, maar heb wel van alles geprobeerd. Zalf van de huisarts, op mijn voeding letten, oppassen met suiker, andere dagcrème. Maar niets hielp werkelijk, dus op een gegeven moment dacht ik: ik moet die acne gewoon accepteren en dan maar een beetje camoufleren. Eric (van BY ODAY ) ken ik via onze kinderen. Hij vertelde me dat hij er zelf zulke goede ervaringen mee heeft voor zijn rosacea. Ik ben het gaan gebruiken en mij bevalt BY ODAY ook. Het helpt echt. Maar het was eerst wel even wennen. De zalf doet de huid wat trekken en het prikt ook in de ogen, vanwege de menthol in de crème. Daar moet je niet van schrikken. Tegen de droogheid gebruik ik cetomacrogol crème. Dat werkt prima in combinatie met BY ODAY! Mijn huid ziet er nu veel beter uit. Ik heb minder ontstekingen. Ik kijk per dag hoe het ervoor staat en als de huid weer wat onrustiger is, smeer ik weer. Echt de moeite waard om te proberen!’

J. uit Rijswijk
Erg blij!
Toen ik alle positieve reacties las, had ik wel zo mijn scepsis, maar echt: het werkt! Ik had al van alles geprobeerd, van laserbehandelingen tot huis-tuin-en keukenmiddelen en alles daartussen. Niets hielp tegen mijn rosacea en het werd alleen maar erger. Na vier dagen de creme gebruiken zag ik al verbetering. Je moet het opbrengen met een spateltje maar het is zuinig in gebruik. Bedenk wel dat de zwavel een beetje op je ogen kan slaan,maar dat is met een minuut of twee over. Mijn huid is nu glad en de roodheid een heel stuk minder.
 
B. uit Valkenburg
Prijzig, maar het proberen waard
Het is een rare sensatie als je het aanbrengt. Je ogen gaan er van prikken.
 
Carina
Geweldig spul
Twee weken verder, met zichtbaar resultaat. Ik had vooral op mijn voorhoofd last van acne. Na 2 dagen verdween de branderigheid en werd het al minder rood. Na een week kreeg ik last van een schrale huid, ik ben toen in plaats van dag/nacht creme vaseline gaan gebruiken. Mijn voorhoofd is nu zacht en glad, dankzij dit product!
Ik moet even kijken hoe ik nu verder ga, denk dat ik de komende twee weken het product alleen voor de nacht ga gebruiken om te kijken hoe mijn huid zich ontwikkelt.
Eigenlijk alles wat op de site staat klopt, ook de bijwerkingen. Ik kreeg bv ook een paar andere kleine plekjes in mijn gezicht, maar na twee weken allemaal weg! Geweldig spul!

 
Ronny uit Sint Niklaas
Zeer goed
Al vanaf mijn 15e acné met pieken en dalen. Sinds ik dit gebruik, en niet eens heel consequent, heb ik zelden nog een pukkel.
 
Tess uit Arnhem
Snel resultaat, super blij!
Ik gebruik het nu ongeveer een maand. Ik kreeg altijd pukkels als ik ongesteld word. Heb nu By Oday gebruikt en werkelijk niets meer te zien! Echt super blij mee! Het heeft wel een stevige menthol lucht, dat was even wennen maar de moeite waard!